Returpolitik

Tilbagebetalings politik

Tilbagebetaling

Vores politik varer 14 dage. Hvis der er gået 14 dage siden dit køb, kan vi desværre ikke tilbyde dig refusion eller bytte.

For at være berettiget til at returnere skal din vare være ubrugt og i samme stand som du modtog den. Det skal også være i den originale emballage.

For at fuldføre dit retur kræver vi en kvittering eller et købsbevis.

Der er visse situationer, hvor der kun ydes delvis tilbagebetaling (hvis relevant)

  • Enhver vare, der ikke er i sin oprindelige tilstand, er beskadiget eller mangler dele af grunde, der ikke skyldes vores fejl
  • Enhver vare, der returneres mere end 30 dage efter levering

Refundering (hvis relevant)

Når din retur er modtaget og inspiceret, sender vi dig en e-mail for at give dig besked om, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi vil også underrette dig om godkendelse eller afvisning af din refusion.

Hvis du er godkendt, behandles din refusion, og en kredit vil automatisk blive anvendt på dit kreditkort eller den oprindelige betalingsmetode inden for et bestemt antal dage.

Sen eller manglende refusion (hvis relevant)

Hvis du endnu ikke har modtaget en refusion, skal du først kontrollere din bankkonto igen.

Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage lidt tid, før din refusion officielt offentliggøres.

Kontakt derefter din bank. Der er ofte noget behandlingstid, før der refunderes en refusion.

Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din refusion endnu, bedes du kontakte os på kontakt@windsport.dk.

Udsalgsvarer (hvis relevant)

Kun varer til normal pris kan refunderes. Desværre kan udsalgsvarer ikke refunderes.

Ombytninger (hvis relevant)

Vi ombytter kun en vare, hvis den er defekt eller beskadiget. Hvis du har brug for at bytte den mod samme vare, så send os en e-mail på kontakt@windsport.dk og send din vare til: Windsport, Vesterhavsvej 326, 6830 Nymindegab, Nr. Nebel

Gaver

Hvis varen blev markeret som en gave, når den blev købt og sendt direkte til dig, modtager du en gavekredit for værdien af ​​dit retur. Når den returnerede vare er modtaget, sendes et gavekort til dig.

Hvis varen ikke blev markeret som en gave, da den blev købt, eller gavegiveren fik ordren sendt til sig selv for at give dig senere, sender vi en refusion til gavegiveren, og han vil finde ud af, om du kommer tilbage.

Forsendelse

For at returnere din vare skal du sende varen til: Windsport, Vesterhavsvej 326, 6830 Nymindegab, Nr. Nebel

Du er ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger for returnering af din vare. Forsendelsesomkostninger refunderes ikke. Hvis du modtager en refusion, trækkes omkostningerne ved returforsendelse fra din refusion.

Afhængig af hvor du bor, kan den tid, det kan tage for dit ombyttede vare at nå dig, variere.

Hvis du sender en vare over dkk 500,00, skal du overveje at bruge en sporbar forsendelsesservice eller købe forsendelsesforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager din returnerede vare.