Handelsbetingelser

Wind Sport

Vesterhavsvej 320

6830 Nørre Nebel

Tlf. +45 2131 3097

Mail: kontakt@windsport.dk

CVR: 2708 4907

 

 

Køb hos Windsport.dk

Der er som udgangspunkt ikke indgået en købsaftale med Windsport, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra Windsport.

Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, atomangreb, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Windsport grossister. Der tages yderligere forbehold for eventuelle fejl ved produktinformationer og billeder, som grundet automatisk opdatering af hjemmesiden kan forekomme.

Dine produkter vil som udgangspunkt blive leveret med det nødvendige tilbehør for at tage varen i brug.

Alle priser vil som udgangspunkt være inkl. 25% moms og oplyst i Danske kroner, medmindre andet står beskrevet. Det er for alle varer muligt at få opgivet prisen i Euro eller US Dollar. Den angivne pris ved bestillingstidspunktet vil som udgangspunkt være gældende, medmindre der er tale om en tryk- eller prisfejl.

Windsport gemmer i henhold til lovgivningen informationer om dig som kunde i 5 år jævnfør bogføringsloven af 15. juni 2006. Windsport kan bruge disse informationer til at give dig bedre service målrettet dine igangværende og afsluttede bestillinger.

Håndtering af personfølsomme data

Windsport indsamler kun personfølsomme oplysninger, som er nødvendige for at kunne håndtere, producere og levere din ordre samt for at kvalitetssikre din oplevelse på Windsport. Vi kan benytter os af 3. parts systemer til at indsamle anonymiseret statistik til at forbedre købsoplevelsen på Windsport og de eneste, som modtager informationer såsom navn og adresse er vores logistik-partnere og anmeldelses-services.

Har du besøgt vores side vil du også kunne støde på vores annoncer på tværs af dine enheder, hvis du er logget ind med din Google-konto eller på Facebook. Det betyder, at du kan møde et reklamebanner på din tablet eller mobil, hvis du har besøgt vores hjemmeside via din PC. Du kan læse mere om vores håndtering af personfølsomme data i dokumentet Persondatapolitik, som du kan hente på vores hjemmeside.

Reklamationsret

Som forbruger har man 2 års reklamationsret i Danmark. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger under alle omstændigheder at reklamationen er berettiget og med fyldestgørende information. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten.

Windsport kan ikke gøres ansvarlig for skader og andre indirekte følgeskader, som varer solgt af Windsport måtte have skabt, medmindre det følger direkte af dansk lovgivning.

Anvendelse og indberetning af reklamationsret

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Windsport inden rimelig tid efter varens modtagelse ved at kontakte os på kontakt@windsport.dk.

Varen, som du reklamerer over, skal indsendes komplet og i samme emballage eller tilsvarende, som du modtog varen i, medmindre andet er aftalt med Windsport. Varen skal som minimum have vedlagt komplet fejlbeskrivelse, faktura samt kontaktinformationer.

Varer, der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive reemballeret, og der vil blive opkrævet et beløb svarende til Windsport’s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. I tilfælde af at varen under fragt er blevet beskadiget grundet uforsvarlig emballage vil Windsport som udgangspunkt kun udbedre den konkrete fejl, hvis fejlen ikke er påvirket af den eventuelle fragtskade.

Windsport afholder alle fragtomkostninger, hvis reklamationen er berettiget. Det er dog en forudsætning af Windsport er kontaktet, inden pakken er blevet sendt til Windsport.

14 Dages fuld returret

Jævnfør købeloven har du som kunde altid 14 dages fuld returret. Bemærk at fortrydelsesret er ikke gældende ved erhvervskøb.

Fortrydelsesret gælder ikke for digitale produkter. Ved at handle disse varer hos os, frasiger du dig Fortrydelsesret i.h.t. købeloven.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på kontakt@windsport.dk eller ved telefonisk kontakt. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare, til den dag den sendes eller leveres retur.

Vi skal venligst bede om at varen sendes retur senest 14 dage efter meddelelse om, at købet fortrydes.

Forsvarlig returnering

Der er følgende betingelser der skal overholdes ved returnering af varen:

  1. Ved fortrydelse skal varen være i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den.
  2. Du er selv ansvarlig for at pakke varen forsvarligt ind. Hvis vi konstaterer, at varen har lidt overlast som følge af fejlagtig indpakning, forestår du selv eventuelle værdimæssige nedskrivninger. Hvis fejlen er sket under fragt, er det et anliggende mellem dig som kunde og fragtfirmaet. Vi nægter kun modtagelse af pakken, hvis den har synlige tegn, som indikerer at fragtmanden har forårsaget skaden.

Fejlfakturering eller fejl ved forsendelsesoplysning

Hvis kunden oplyser fejlagtige informationer i forbindelse med købet, vil Windsport.dk som udgangspunkt opkræve 200 kroner for refakturering.

Betaling

Windsport tilbyder en række forskellige valgmuligheder, når det kommer til betaling. Her er de foretrukne betalingsmuligheder:

  • Betalingskort - herunder Visa/Dankort og MasterCard
  • Kontooverførsel
  • Mobilepay
  • Afterpay

Bemærk at Windsport kun behandler ordren ved forudbetaling.

Afbestilling af ordre

Afbestilling af en ordre kan foretages, indtil varen er sendt fra vores lager eller for varer i restordre, indtil varen bliver leveret fra vores leverandør. Varer, der er lavet specielt til en kunde, kan som udgangspunkt ikke afbestilles.

Er du i tvivl?

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Windsport, at du henvender dig til Windsport enten telefonisk eller via e-mail, således vi kan løse eventuelle udfordringer på den bedst tænkelige måde.